Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین از ساری ، محمد اسلامی، استاندار مازندران در کارگروه توسعه صادرات استان با اشاره به این که باید پلان توسعه 3 میلیارد دلاری صادرات استان در سال تا پایان برنامه ششم توسعه طراحی شود، عنوان نمود: سند خط مشی و برنامه اجرایی هدف صادراتی استان تهیه شود بنحوی که مسئولیت های دستگاه ها، تشکل ها،و فعالان اقتصادی مشخص باشد و پایش عملکرد آن در جلسات ماهیانه کارگروه توسعه صادرات صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار در ادامه بر تثبیت بازار صادراتی و پایداری آن با حمایت های لازم تاکید کرد و یاد آور شد: باید با هموار سازی موانع داخلی و خارجی، سهم مازندران از بازارهای هدف را گسترش داد.

اسلامی با بیان این که عرصه کار اقتصادی محدود به جغرافیای خاصی نیست و فعالیتی بین المللی است، خاطر نشان ساخت: برای تحقق این مهم باید ساز و کار اقتصادی داشته داشت، الگوهای کار را تعیین و روح و رمز بازار را درک نمود.

رییس کارگروه توسعه صادرات استان، گفت: کسب و کار نیازمند رادار است، باید خود را متحول کنیم، نخبگان را وارد عرصه نماییم زیرا مطالعات بازار، مطالعات محیطی و رصد بازار با نخبگان متحول می شود.

وی بر ایجاد میز هوشمندی و دیده بانی بازار در شرکت های اقتصادی صادرات محور با بکارگیری نیروهای جوان تحصیلکرده به منظور کسب آگاهی از ظرفیت بازارهای هدف، بازار سازی، انجام مطالعات بازار از طریق سنجش ظرفیت جذب، ذائقه بازار و راز و رمز های ورود به بازار های گوناگون همراه با آینده پژوهی تاکید نمود و ابراز داشت: بشدت نیازمند کار رقابتی در این عرصه هستیم، سهم خواهی از بازار صادرات به مثابه یک منازعه است و جنگ رقابت و سهم خواهی از بازار جدی است.

مقام عالی دولت در مازندران، با بیان این که اراده برخی از کشورها برای کار با ایران بالاست و میز هوشمندی باید به اقتضائات نگاه دقیق بیفکند، تصریح کرد: مطالعات و پژوهش های لازم در راستای ارتقاء کیفی محصولات و تنوع بخشی به سبد محصول صادراتی و تنوع بازار صورت گیرد.

اسلامی، قیمت تمام شده محصول را مساله ای مهم در صادرات ارزیابی نمود و بر کاهش آن برای دوام در بازار تاکید کرد و یاد آور شد: مطالعه و شناسایی پتانسیل بازارهای هدف بمنظور تشکیل شرکت های مشترک با طرف خارجی برای عبور از موانع مربوط به تعرفه و مسائل گمرکی در دستور کار جدی قرار گیرد.

استاندار با تاکید بر این که کشت فراسرزمینی باید جدی گرفته شود، افزود: ظرفیت ها و تشکل های دولتی و خصوصی برای یک فعالیت شتابنده و بزرگ باید متحول شوند.

اسلامی بر ضرورت تحول در صنعت حمل و نقل استان و ایجاد حمل و نقل ترکیبی اشاره کرد و گفت: برای انجام هماهنگی های لازم جهت حمل و نقل هوایی کالا از فرودگاه ساری آمادگی داریم.

وی بر ایجاد وحدت رویه و بهره گیری از همه ظرفیت ها برای شکوفایی بازرگانی و کسب و کار استان تاکید کرد و ابراز داشت: مراکز نمایشگاهی مازندران باید در مقیاس ملی و بین المللی فعالیت نمایند.

در آغاز این جلسه، محمد پور، مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان، گزارشی از میزان صادرات استان در 9 ماهه سال 96 و بازارهای هدف صادراتی ارایه کرد.


هدف گذاری 3 میلیارد دلاری صادرات استان در سال تا پایان برنامه ششم توسعه / ضرورت ایجاد میز هوشمندی در کسب و کار

46

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۶۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلای جهانی سقوط کرد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قیمت طلا در بازار جهانی ۱.۷ درصد کاهش یافت و در کانال ۲ هزار و ۳۰۰ دلار فرود آمد. بر همین اساس، اونس طلا در بازار جهانی ۲ هزار و ۲۹۴ دلار قیمت دارد که کاهش ۴۲ دلاری را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: نزول سنگین قیمت طلا و ارز

آن‌طور که گزارش‌ها نشان می‌دهد، قیمت طلا در طول یک هفته گذشته افت ۲۶ دلاری و به عبارتی ۱.۱ درصدی را تجربه کرده است. اما همچنان عملکرد بازار جهانی طلا در طول یک ماه گذشته، افزایش ۶۲ دلاری قیمت اونس طلا را نشان می‌دهد.

بنا به این گزارش، تحلیلگران پیش‌بینی‌های خود را در مورد قیمت طلا در سال ۲۰۲۴ افزایش دادند و انتظار داشتند که مشکلات ژئوپلیتیکی تدریجی برای سرمایه‌گذاران به پناه بردن به دارایی‌های امن و افزایش قیمت‌های رکورددار بیشتر با تقویت ذخایر بانک‌های مرکزی افزایش یابد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229097 برچسب‌ها طلا

دیگر خبرها

  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • اتریوم و کاردانو چه تفاوتی دارند؟
  • طلای جهانی سقوط کرد
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا